HET IS ONZE AMBITIE VAN NEDERLAND HET SPORTIEFSTE LAND VAN DE WERELD TE MAKEN

Om dit te gekke doel te bereiken maken we sporten FUN, inspirerend en vooral makkelijk om te doen!

SPORT

Wij geloven in de kracht van sport. Sport maakt je sterk. Sport verbindt. En Sport inspireert anderen om ook dat stapje extra te zetten

HEALTH

Wij zijn overtuigd dat een healthy lifestyle hand in hand gaat met een sportief leven. Leef en eet je gezond, dan haal je extra veel uit je sport- en levensprestaties

COACHING

Wij gaan er vanuit dat je met de juiste mindset het verschil maakt met het bereiken van je sportieve en/of gezonde doelen

LIFESTYLE

Wij hebben de overtuiging dat sporten, met de juiste mindset en met een healthy lifestyle de unieke mix is voor een succesvol en fijn leven

Stel je doel, maak een plan en laat niemand je stoppen om je droom te bereiken

Sportief in Nederland is een stichting die zich sterk maakt om iedereen in beweging te krijgen. Of je nou jong, oud, gehandicapt, een (paralympisch-) atleet of een plezier sporter bent. Bewegen brengt je naar een gezonder en energieker leven.

De visie van Stichting Sportief in Nederland is dat sporten een ieder zijn of haar leven verandert. Wij geloven namelijk in de kracht van sport. Sport maakt je sterk. Sport heeft de kracht om te verbinden en mensen te inspireren net dat stapje extra te zetten. Sport heeft het vermogen om niet alleen jouw wereld, maar ook de wereld om jou heen te veranderen.

 

Onze missie is een breed spectrum aan partners, waaronder Olympische (paralympisch-) atleten, organisaties en bedrijven aan elkaar te verbinden, om de gedeelde visie op sport blijvend te stimuleren. Door programma’s, mensen en bedrijven te ondersteunen stelt het ons instaat om onze sportieve doelen met kracht en doorzettingsvermogen blijvend te verbeteren.

SPORTEN MET FOCUS, DOEL EN IMPACT

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen

Wij zijn ambitieus, onderzoekend, energiek en hebben een

hart voor sport

Stichting Sportief in Nederland heeft een hart dat niet alleen klopt voor sport, maar ook van de impact dat het heeft op andere mensen. 

Voorzitter

Geert Kollen

06- 11 84 12 75

Bestuurder

John Turk

06 - 54 70 71 41

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland