JE LATEN INSPIREREN DOOR DE VERHALEN EN TIPS VAN PROFESSIONALS 

Een sportieve inspiratie boost om jouw doel te bereiken

Sporters in the picture

Mental COACHING

LIFESTYLE

EEN SUCCESVOLLE WORKOUT START MET EEN GOED GETRAINDE MIND

Mental Sport Tips  Ciska de Bruijn | Sportpsycholoog

Train your mind to be the best! Elke sporter - professioneel en recreatief - loopt vroeg of laat tegen een mentale uitdaging aan. Ciska de Bruijn is sportpsycholoog en geeft je elke week sportieve tips om jou te motiveren het beste uit je sportprestatie te halen, maar zeker ook uit jezelf. Ciska laat je zien dat bewegen leuk is en met de juiste mindset wordt het te gek! 

Bezoek de website van Ciska: Mind your Sport om haar nog beter te leren kennen!

Maak het bewegen/ sporten leuk! 

Klinkt als een open deur, maar het helpt je in zo veel opzichten!

 

SPORTER IN THE PICTURE

Sporten maakt mensen uniek. Zeker als hun verhaal bijzonder is. Op deze plaats promoten we daarom sporters, met bijzondere prestaties!

Ben jij nu zelf ook zo'n bijzondere en unieke sporter? Zoek jij een platform om jouw unieke verhaal te delen? Wij helpen je met de promotie via onze social media kanalen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw verhaal te mailen aan esther@sportiefinnederland.nl en onze social media berichten te delen onder jouw volgers!

 

Horsepower personal training & Nutrition

VOOR DE RUITER DIE FYSIEK ÉN MENTAAL IN TOPVORM WIL ZIJN OM OPTIMAAL TE PRESTEREN TIJDENS HET PAARDRIJDEN!

Mijn naam is Lianne van Houten en ik ben de drijvende kracht achter HorsePower Personal Training & Nutrition. HorsePower Personal Training & Nutrition is gespecialiseerd in het geven van ruiterfitness en begeleiding bij het volgen van een gezonde levensstijl.

 

Ruiterfitness wordt gegeven in de vorm van:

▪ Personal Trainingen

▪ Duotrainingen

▪ Small Group Trainingen

▪ Bootcamps

 

Tijdens de trainingen ligt de focus op alle onderdelen die tijdens het paardrijden aan bod komen. De trainingen zorgen ervoor dat je zowel fysiek als mentaal in topconditie komt én dat je meer controle over je lichaam krijgt, waardoor je rijprestaties aanzienlijk zullen verbeteren.

 

Lifestyle Coaching Naast ruiterfitness geeft HorsePower je begeleiding bij het volgen van een gezonde levensstijl door middel van (online) lifestyle coaching. Omdat juist de specifieke combinatie van beweging, de juiste voeding én mindset ervoor zorgt dat je fysiek en mentaal in topconditie komt. Een gezonde levensstijl is dan ook essentieel om goed te kunnen presteren met je paard!

Melaica Tuinfort

Melaica Tuinfort, 11-03-1990, is geboren in Suriname en deed in 2004 voor dat land mee aan de Paralympische Spelen in Athene. Als kogelstootster. Tijdens trainingen ontdekt ze dat ze bankdrukken veel leuker vindt en haar coach wijst haar op wedstrijden. De Spelen van Londen mist ze op een haar na, maar van opgeven wil ze niet weten. Op het WK in 2015 kwalificeert ze zich voor de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro door de allereerste medaille ooit voor Nederland te winnen. Ze won brons door 123 kilo te drukken. In Rio komt Tuinfort uit in de klasse +86 kg.

THE DUTCH GIANT

Olivier is niet alleen groot, hij is ook heel gespierd en dat maakt hem dus simpelweg heel indrukwekkend om te zien. Olivier Richters is 2,18 m lang en is daarmee de op een na langste Nederlander. Maar die lengte is niet het gevolg van een afwijking, zoals bijvoorbeeld marfansyndroom of acromegalie, maar gewoon natuurlijk. Olivier heeft een broer van twee meter en een vader van twee meter. Die lengte bereikte Olivier toen hij 14 jaar oud was! Een periode waarin de jonge puber best wel moeite had met het feit altijd maar aangestaard te worden en naast vriendjes te lopen die twee of drie koppen kleiner waren. Uiteraard onderzocht men Olivier om te kijken hoe ver hij zou doorgroeien, maar de voorspellingen moesten meerdere keren worden bijgesteld tot hij op zijn 20e stopte met groeien. Maar Olivier besefte op een gegeven moment dat hij de knop om ...

Boksend opvoeden

Boksend opvoeden is een mentale, fysieke en emotionele scholing voor onder meer trainers en coaches van boksscholen, sportscholen of verenigingen, professionals in het onderwijs, hulpverlening, gezinshuizen en GGZ. Annie Joosten-Lamey laat in haar programma’s en ondersteuning de maatschappelijke mogelijkheden van het boksen spreken binnen uiteenlopende werkvelden. Daarbij maakt zij gebruik van de pedagogische waarden van het boksen.

Annie heeft ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs en de sport. Door deze expertise als docent en trainer krijgt zij regelmatig vragen van professionals op het gebied van boksen en opvoeding. Het is dan ook een logische stap om de professional te dienen met deze unieke cursus Boksend Opvoeden.

Daarnaast houdt zij zich in het speciaal onderwijs beleidsmatig bezig met de Gezonde School.

Professional slalom Windsurfer

It all started in 2005. My father has always been windsurfing when I was little and I started to get interested in the sport. After some years of practice I was officially addicted to windsurfing. I dropped all other sports and knew what I wanted to do: windsurfing, all day long. With great support from my parents – they took me everywhere – I was winning various races in multiple disciplines.

However, after competing in various disciplines with great results, I discovered my real passion:

become the PWA Slalom World Champion!

SPORTIEVE BLOGS

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland