ALS BIJ EEN HARTSTILSTAND HULP NODIG IS, RED JE MET EEN AED, DE JUISTE TRAINING EN ONDERSTEUNING EEN MENSENLEVEN 

Met een sportieve instelling red je levens

 

De Automatische Externe Defibrillator (AED) maakt het verschil

De feiten liegen er niet om, dagelijks worden er in Nederland 383 mensen getroffen door een hartstilstand. Hoe sportief je ook bent, ook jij kan in een situatie belanden waar hulp nodig is. Om die reden is het een veilig gevoel dat jij of iemand anders hulp kan bieden. 

Met een AED controleer je iemands hart en verzorgt de AED een snelle elektrische shock om het hart te helpen zijn hartritme terug te geven. 

De AEd Reageert snel

Met een AED in de buurt kun je snel reageren. Want als bij iemand het hart stopt telt elke seconde. Een AED biedt een wezenlijk verschil op leven en dood.

is gemakkelijk in gebruik

Met een AED vergroot je de overlevingskans van het slachtoffer van 5% naar 70%. Het gebruiksgemak leer je in een training die iedereen zou moeten volgen. 

werkt Betrouwbaar

Om de overlevingskans te vergroten moet een AED betrouwbaar zijn. Met het AED keurmerk weet je dat het apparaat is gecontroleerd en klaar is voor gebruik.

SAMENWERKEN VOOR EEN GEZOND HART

Sportief in Nederland slaat de handen in één met Stichting AED Nederland. Samen met één doel Nederland niet alleen het sportiefste land van de wereld te maken, maar ook ook het gezondste en veiligste. Dit met een bewust gevoel dat ook jij als mens een bijdragen kan leveren om het verschil te maken in iemand anders zijn of haar leven. Wij dragen daarom niet alleen ons hart op de tong, maar willen wij ook jouw hart laten spreken en als bedrijf of particulier te kiezen voor een AED.

VOOR ZOWEL PARTICULIER ALS (SPORT-) ORGANISATIE IS EEN PASSENDE AED METHODE

Laat je hart spreken en kies jouw AED 

Cardio First Angel

VOOR PARTICULIER GEBRUIK

Deze AED is een Engel op het gebied van het redden van levens. Bij een hartstilstand zorgt de Cardio First Angel voor een correcte en effectieve hartmassage.

€ 78,65 incl. BTW

Hoe leer ik reanimeren?

(Sport-) organisatie en Particulier

In samenwerking met Stichting AED Nederland bieden wij een op maat te maken reanimatie cursus aan. Na deze cursus weet je precies wat je kunt doen voordat de ambulance er is.

AED 

VOOR (SPORT-) ORGANISATIES

Met een AED red je levens. Zelfs in een sportieve omgeving kan een hartstilstand voorkomen. Met een AED bij je in de buurt loopt niemand onnodig een risico.

€ 1.165 excl. BTW

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland