HET IS ONZE AMBITIE VAN NEDERLAND HET SPORTIEFSTE LAND VAN DE WERELD TE MAKEN

Om dit te gekke doel te bereiken maken we sporten FUN, inspirerend en vooral makkelijk om te doen!

SPORT

Wij geloven in de kracht van sport. Sport maakt je sterk. Sport verbindt. En Sport inspireert anderen om ook dat stapje extra te zetten

HEALTH

Wij zijn overtuigd dat een healthy lifestyle hand in hand gaat met een sportief leven. Leef en eet je gezond, dan haal je extra veel uit je sport- en levensprestaties

COACHING

Wij gaan er vanuit dat je met de juiste mindset het verschil maakt met het bereiken van je sportieve en/of gezonde doelen

LIFESTYLE

Wij hebben de overtuiging dat sporten, met de juiste mindset en met een healthy lifestyle de unieke mix is voor een succesvol en fijn leven

Stel je doel, maak een plan en laat niemand je stoppen om je droom te bereiken

Sportief in Nederland is een stichting die zich sterk maakt om iedereen in beweging te krijgen. Of je nou jong, oud, gehandicapt, een (paralympisch-) atleet of een plezier sporter bent. Bewegen brengt je naar een gezonder en energieker leven.

De visie van Stichting Sportief in Nederland is dat sporten een ieder zijn of haar leven verandert. Wij geloven namelijk in de kracht van sport. Sport maakt je sterk. Sport heeft de kracht om te verbinden en mensen te inspireren net dat stapje extra te zetten. Sport heeft het vermogen om niet alleen jouw wereld, maar ook de wereld om jou heen te veranderen.

 

Onze missie is een breed spectrum aan partners, waaronder Olympische (paralympisch-) atleten, organisaties en bedrijven aan elkaar te verbinden, om de gedeelde visie op sport blijvend te stimuleren. Door programma’s, mensen en bedrijven te ondersteunen stelt het ons instaat om onze sportieve doelen met kracht en doorzettingsvermogen blijvend te verbeteren.

SPORTEN MET FOCUS, DOEL EN IMPACT

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen

Wij zijn ambitieus, onderzoekend, energiek en hebben een

hart voor sport

Stichting Sportief in Nederland heeft een hart dat niet alleen klopt voor sport, maar ook van de impact dat het heeft op andere mensen. Wij stellen ons aan je voor door ons persoonlijke verhaal. 

Managing Partner

Sales

Managing Partner

Website & Marketing

"I love sport because I love life

and sport is one of the basic joys of life"

Managing Partner

Projectmanager

ONS TEAM

Het motto van ons TEAM "Together Everyone Achieve More." Één voor één talenten, waar wij ons doel mee kunnen halen. Maar samen maakt het team zich nog krachtiger en komen we met de juiste impact dichterbij ons doel om 'Iedereen in beweging te krijgen.'

Jet de Boer
PROJECTMANAGER NATURAL SPORT SUPPLEMENTS

Hola, mijn naam is Jet de Boer en ik vind het lastig om stil te zitten. Dat komt goed uit, want ik vind heel veel dingen leuk om te doen. En bij voorkeur activiteiten waarbij ik niet aan een locatie gebonden ben. Want een aantal maanden per jaar, verblijf ik bij mijn prins op Ibiza, waar ik gewoon al mijn werkzaamheden voort kan zetten.

 

Zo heb ik een fotostockbureau gespecialiseerd in Food & Lifestyle beeldmateriaal, verkoop ik voedingssupplementen, verkoop ik EMS (Electric Muscle Stimulation) pakken, ben ik Personal EMS Trainer en geef ik Bars sessies.

En dan nu ook nog regiomanager van Sportief in Nederland, wat een geweldig combi, helemaal in mijn straatje. Lees meer>>

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon

Siobhan Welling 
PROJECTMANAGER HEALTH & LIFESTYLE

Siobhan is al op jonge leeftijd begonnen met dansen, al voor haar 15e doceerde ze streetdance & hiphop aan volwassen ervaren groepen. Na het ontwikkelen van een aantal dansstijlen als Urban Jam, GoGo & Aerodance is ze Allround dans en sport opleidingen gaan volgen waarvoor ze na verloop van tijd als Master trainer werkzaam is geweest in het verzorgen van opleidingen Dance & Sports.

12 jaar lang heeft ze met succes haar eigen dansschool B2BU gerund. Hier werden diverse freestyle lessen gegeven aan kids en volwassenen.

Nu is zij werkzaam als allround Freestyle Master Trainer Dance & Sports op diverse lokaties in NL/BE. Naast het geven van workouts begeleidt ze trainers om hun lesgeef skills naar een next level te brengen. Een goede ervaren trainer met een gedegen achtergrond is cruciaal voor succesvolle lessen. Waarbij passie, toegankelijkheid en creativiteit voor iedereen centraal staan. Lees meer >>

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon

Gerben de Groot Sponsorship Coördinator

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nou niet? En als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. En zo ervaar ik het als geen ander, waarbij SPORT mijn grootste hobby is en een belangrijke rol speelt in mijn leven.

Mijn naam is Gerben de Groot (1989) en ben sinds 2011 – na afronding van mijn HBO studie Sportmanagement – met veel ambitie werkzaam/actief in de sport en evenementen branche. Al van jongs af aan kom ik veel in aanraking met sport.

Ik ben opgegroeid in een sportief gezin en heb van veel verschillende sporten mogen proeven. Tegenwoordig doe ik nog steeds veel verschillende sporten:

 • Tennis

 • (zaal-) Voetbal

 • Squash

 • Wielrennen

 • Padel

 • (wind- & kite-) Surfen

 • Lees meer>>

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon
 

John de Does PROJECTMANAGER SPORTIEVE REIZEN

Mijn naam is John de Does (1962) en ik ben al sinds 1985 aktief in de fitnessbranche. Begonnen als instructeur en later zelf clubs gerund. Eind 2017 hebben we onze club De Does Fitness in Zevenbergen verkocht en sinds juli 2018 wonen we in Zuid-Spanje.

Ook hier gaan we gewoon door met ondernemen maar genieten nu meer.

Ik woon in Torrox samen met mijn vrouw Astrid en ons zoontje Jonas (2011). Onze “grote” kinderen (20 en 23 jaar) wonen in ons huis in NL.

John van Sportief In Nederland heeft mij benaderd om mee te doen en ik was meteen enthousiast. Fitnessondernemers ondersteun ik graag omdat ik weet wat een zwaar beroep het is.

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon

Jeroen Roest PROJECTMANAGER EVENEMENTEN

Met jarenlange ervaring in de rol als Team Manager en Toernooi Directeur bij de KNVB weet ik als geen ander wat er nodig is om een sportevent tot een groot succes te krijgen. Mijn motto is daarom dat goed niet goed genoeg is. Een excellent uitvoering is mijn doel.

 

Ik ben Jeroen Roest en ik kan zeggen dat organiseren in mijn genen zit. Door mijn jarenlange ervaring in het organiseren van sportevents op nationaal en internationaal niveau, heb ik de ambitie en kennis om voor elk sportevent net dat stapje extra te zetten. Hierdoor kunnen  alle betrokken partijen zich optimaal ontwikkelen. 

Binnen Sportief in Nederland ga ik me daarom ook richten op het organiseren van sportevents. 

Naast het organiseren van sportevents ben ik een enthousiaste coach van het team van mijn zoon Luca en ben ik getrouwd met Esther. Hond Moos maakt het plaatje compleet. 

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon

Ciska de Bruijn Sportpsycholoog 

Enthousiast, ambitieus, positief, nieuwsgierig, een doorzetter met een grote passie voor sport, maar ook (een tikje) eigenwijs, dat ben ik; Ciska de Bruijn.

Na een masterdiploma gehaald te hebben in de (Child-& Adolescent) psychologie aan de Universiteit Leiden (2009) merkte ik dat er iets bleef knagen. Ik vond mijn studie zeer interessant, maar wilde MEER!

Zolang ik me kan herinneren ben ik al gefascineerd door sport, zowel het zelf doen als het volgen van wedstrijden op tv. Als klein kind zat ik dan ook op zondag samen met mijn vader op de bank voor de tv de Formule 1 races te kijken en misten we vrijwel geen enkele voetbalwedstrijd. Ook stond ik al als klein hummeltje bij mijn vader op de ski's tijdens de wintersportvakanties, maar al snel wilde “ikke zelf doen!”

Van ballet, atletiek, tennis en nog vele andere sporten naar leren golf surfen en waterskiën in Australië, ik kan met recht zeggen dat sport in mijn bloed zit.

Het kon dan ook niet anders dan dat ik mijn beide passies sport en psychologie zou

combineren om te worden wat ik echt wil; sportpsycholoog! Ik heb mijn hart dan ook gevolgd en ben de post-master opleiding tot praktijksportpsycholoog aan de VU in Amsterdam gaan doen en nu sportpsycholoog VSPN®.

LEES MEER>>

Lets get SOCIAL

 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon
Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Website ontworpen door Esther Schrijft | Logo: Freepik

Den Haag | Nederland