optimale aanvulling

Nooit meer uit je reserves putten, maar je lichaam van top tot teen optimaal aanvullen waardoor jij net dat stapje meer kan zetten.

Voedingssupplementen die je lichaam dat geeft wat het elke dag nodig heeft. Of het nou een dag is met een volle agenda of er eentje is waar je alleen maar de rust van je huis wilt ervaren.

Gezonde aanvUlling

Je lichaam gezonde aanvulling geven is van essentieel belang. De 100% natuurlijke supplementen bieden je alles wat de natuur je te bieden heeft. Dit betekent dat er geen synthetische bouwstoffen zijn gebruikt en je 100% profijt zult ervaren van een gezond lichaam.

Preventieve aanvulling

Beter voorkomen dan ... bereik je door je dagelijkse voeding optimaal aan te vullen met 100% natuurlijke voedingssupplementen. 

De kans om wat onder de leden te krijgen wordt aanzienlijk verkleind en je voelt je energieker en gezonder. 

Onze gezonde favorieten

Bekijk ons complete assortiment in onze sportieve en gezonde webwinkel

Natural Sport Supplements

Met de sportieve kortingscode van Sportief in Nederland shop jij met korting in onze Natural Sport Supplements shop voor een gezond en sportief leven. 

Kortingscode: SIN2019b2c01

kopieer en plak de kortingscode in het winkelmandje

ONS DOEL

Is om van Nederland het sportiefste land van de wereld te maken, maar ook het gezondste. Daarom maken wij gebruik van de producten die met veel liefde en passie voor de natuur zijn gemaakt door Vehgro. Vehgro heeft net zoals Sportief in Nederland absolute geloof dat goed voedsel een waardevolle bijdrage kan leveren aan gezondheid, welzijn en vooral aan een betere wereld. Daarom bieden zij alleen maar producten aan die voldoen aan gezonde en kwalitatief hoogwaardige eisen. 

 

Voeding is belangrijk

Naast een gevarieerde en gezonde voedingspatroon is een optimale aanvulling belangrijk om niet alleen het beste uit je sportprestatie te halen, maar ook belangrijk om volop te kunnen genieten van alles wat het leven jou biedt. 

Voedsel moet plezier zijn en ons lichaam precies geven wat het nodig heeft om zich te allen tijde zo positief mogelijk te kunnen ontwikkelen en zichzelf te genezen. Voeding mag je niet ziek maken, moet niet altijd ‘fast’ zijn en mag absoluut niet boordevol zijn met smaakversterkers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Juist dit bewustzijn willen zowel Vehgro als wij van Sportief in Nederland bereiken met ons aanbod. Wij verkopen voedingsmiddelen en verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn geproduceerd en mensen precies dat geven wat ze nodig hebben: energie, welzijn en plezier in eten. 

 

Bekijk ons complete assortiment in onze sportieve en gezonde webwinkel

DOE JE MEE!

Jet de Boer

Een gezond en fit lijf is voor mij erg belangrijk. Ik help jou daarom met veel passie en kennis over voeding en de essentiële aanvulling daarop aan de beste voedingssuppletie voor jou en jouw doel!

Plan online je adviesgesprek met Jet de Boer

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland