Verfrissend

Na het sporten wil je je huid verrijken met verkwikkende en verkoelende eigenschappen die terug te vinden zijn in de bouwstoffen van jouw bad producten. 

Na je work-out geniet je van een heerlijke verfrissende douche, met producten die je een verrassende frisse boost geeft.

Revitaliserend

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het goed verzorgen is daarom erg belangrijk. Na je work-out je huid weer nieuw leven inblazen is belangrijk om je huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Met de voedende producten revitaliseer je de vermoeide huid op een natuurlijke wijze.

voedend

Na je work-out heeft je vermoeide lichaam voedende en herstellende producten nodig die je huid zo goed mogelijk verzorgen. 

Met de juiste bouwstoffen in je bad producten houd jij je huid in top conditie. 

Natural Sport Supplements

Met de sportieve kortingscode van Sportief in Nederland shop jij met korting in onze Natural Sport Supplements shop voor een gezond en sportief leven. 

Kortingscode: SIN2019b2c01

kopieer en plak de kortingscode in het winkelmandje

ONS DOEL

Is om van Nederland het sportiefste land van de wereld te maken, maar ook het gezondste. Daarom maken wij gebruik van de producten die met veel liefde en passie voor de natuur zijn gemaakt door Vehgro. Vehgro heeft net zoals Sportief in Nederland absolute geloof dat goed voedsel een waardevolle bijdrage kan leveren aan gezondheid, welzijn en vooral aan een betere wereld. Daarom bieden zij alleen maar producten aan die voldoen aan gezonde en kwalitatief hoogwaardige eisen. 

 

Voeding is belangrijk

Naast een gevarieerde en gezonde voedingspatroon is een optimale aanvulling belangrijk om niet alleen het beste uit je sportprestatie te halen, maar ook belangrijk om volop te kunnen genieten van alles wat het leven jou biedt. 

Voedsel moet plezier zijn en ons lichaam precies geven wat het nodig heeft om zich te allen tijde zo positief mogelijk te kunnen ontwikkelen en zichzelf te genezen. Voeding mag je niet ziek maken, moet niet altijd ‘fast’ zijn en mag absoluut niet boordevol zijn met smaakversterkers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Juist dit bewustzijn willen zowel Vehgro als wij van Sportief in Nederland bereiken met ons aanbod. Wij verkopen voedingsmiddelen en verzorgingsproducten die zo natuurlijk mogelijk zijn geproduceerd en mensen precies dat geven wat ze nodig hebben: energie, welzijn en plezier in eten. 

 

Bekijk ons complete assortiment in onze sportieve en gezonde webwinkel

DOE JE MEE!

Jet de Boer

Lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen?

Pas als je ervaren hebt, hoe fijn dat is, is het geen opgave meer om gezond te eten, daar kan ik als geen ander over meepraten.

 

En voedingssupplementen, horen daar tegenwoordig nu eenmaal bij.

Wil je meer weten, of heb je advies nodig? Ik help je graag verder!

 

Jet de Boer

06 25 02 57 39

jet@sportiefinnoordholland.nl 

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland