SAMENWERKEN BETEKENT SUCCES. SAMENWERKEN IS BUNDELEN VAN KWALITEIT EN KRACHT

Stichting Sportief in Nederland ondersteunt jonge en bijzondere atleten op financieel gebied

Wij geloven in de kracht van samenwerken en elkaar helpen

Wij zijn altijd op zoek naar succesvolle, ludieke en creatieve manieren om van Nederland het sportiefste land van de wereld te maken en niet te vergeten onze fantastische en bijzondere atleten te sponsoren op financieel gebied. 

Hoe doen we dat?

Door mensen zoals jij en ik te inspireren, te motiveren, te enthousiasmeren en onze bijzondere atleten een eervolle tribune te geven. Wij bieden producten en diensten aan die bij ons ambitieuze doel passen. Maar dit kunnen we niet alleen!

Daarom ...

Is het onze missie om een breed spectrum aan partners, waaronder Olympische (paralympisch-) atleten, organisaties en bedrijven aan elkaar te verbinden, om de gedeelde visie op sport blijvend te stimuleren. Door programma’s, mensen en bedrijven te ondersteunen stelt het ons allen instaat om onze sportieve doelen met kracht en doorzettingsvermogen blijvend te verbeteren.

Als je begint, wordt doorzetten beloond

En zo is het maar net. Ben jij sportief, heb je een sportief bedrijf of ben jij enthousiast geworden door onze ambitie?

Wij belonen jou ook!

Wij geloven in samenwerken en iets voor elkaar betekenen. Voor de mooie commissie die jij onze missie en atleten geeft, geven wij jou ook wat retour. Je krijgt een prominente plaats op onze SUPERDEAL pagina. Tevens zullen wij jouw bedrijf binnen ons brede netwerk op LinkedIn, Instagram en Facebook promoten. 

Neem vandaag nog contact op!

John Turk, Managing Partner Sales

t 06 54 70 71 41

"Met succes heb ik bedrijven verbonden aan ons te gekke doel. Ik doe dit natuurlijk voor onze bijzondere atleten die al vele mensen hebben geïnspireerd het beste in je naar boven te halen. Voor hen en voor onze ambitie loop ik sportief een stapje harder."

 

LAAT ONZE ATLETEN JE INSPIREREN

Met een hoop moed, opoffering, vastberadenheid, toewijding, taaiheid, liefde, talent en lef banen zij een weg naar hun doel.

Tegenslag?

Maakt hen alleen maar een betere atleet. Ontmoet onze toppers Veerle en het koppel Bart & Jorine. Één voor één hebben zij een uniek verhaal!

Logo Sportief in Nederland.png

INSPIRATIE IS ONZE GROOTSTE MOTIVATOR

Wij zetten ons in voor deze top atleten!

Veerle Goossens

Lizzy de Greef

Sander Nooij

Shanice Silva Cruz

Volg onze atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen 

sport in jouw provincie

Op onze website vind je alles rondom het ontdekken van jouw passende sportactiviteit, maar ook om het sporten zo goed mogelijk en blessure vrij te kunnen doen.

Kies jouw Sport PRODUCT en dienst

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die jou helpen de beste (sport) versie te worden. Kies uit ons brede assortiment voor een gezond en sportief leven.

Lees onze Sportieve BLOG

Geschreven voor en door sporters om jou te inspireren om in beweging te komen. Sporten verandert je leven. 

Stichting Sportief in Nederland

Social Media

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste blogs vól inspiratie voor een energieker, gezonder en sportiever leven? Wil je onze atleten op de voet volgen, zodat jij met je neus er bovenop zit als zij GOUD in handen krijgen? 

Onze Atleten

Wij juichen (paralympische) atleten toe die bijzondere sportprestaties hebben als doel. Een doel met focus die zo'n inspirerende impact heeft dat het anderen motiveert het beste uit zichzelf te halen.

Diverse onderwerpen

Onze website staat boordevol vacatures, blogs, maar ook  stellen wij als team Sportief in Nederland ons graag aan je voor.

Ons adres

Stichting Sportief in Nederland

Onderdeel van 
AED EVENEMENTEN GROUP

Rattinkstraatje 2 7413AJ Deventer

KvK 65589246

info@sportiefinnederland.nl

Bank: NL75 INGB 0007 9963 20

2019 © Sportief in Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden |  Logo: Freepik

Den Haag | Nederland